FÖLDMÉRÉS, TÉRKÉPÉSZET, GEODÉZIA, FÖLDMÉRŐ SZOLGÁLTATÁS

Nyomtatás

Cégünk, a SZILÁRD 2023 Bt. 2000. februárjában alakult, elégedett és állandó ügyfeleink száma évről-évre növekszik. Tevékenységünket főleg Vas megyében, Zala és Győr-Moson-Sopron megyékben, valamint az egész dunántúl területén végezzük.

Az elmúlt években tevékenységi körünk folyamatosan bővült. A geodéziai tevékenységünket szigorú szakmai szabályzatok, előírások és utasítások figyelembevételével és betartásával végezzük. Célunk a gyors, hatékony, magas színvonalú munkavégzés, a technikai fejlődéssel lépést tartva a legkorszerűbb geodéziai eszközökkel végezve. Üzleti stratégiánk alapelve, a kitűnő kapcsolat kialakítása megrendelőinkkel és üzleti partnereinkkel, amelynek alapja a bizalom, amit az elvégzett munkánkkal és átadott munkarészeink kifogástalan minőségével kívánunk elérni.

Ingatlanrendezői jogosultsággal illetve felelős geodéziai vezető tervező minősítéssel hosszú évek gyakorlatának köszönhetően jelentős földmérési-, mérnökgeodéziai tapasztalatokkal rendelkezünk. Jelentős tapasztalatot szereztünk a telekalakítási és kisajátítási vázrajzok, más célú hasznosítási (termelésből kivonási), művelési ág változás munkarészek elkészítésében is.

Rövid határidővel vállalunk földmérési, geodéziai, vázrajz készítési munkákat, folyamatos AKCIÓS ÁRAKKAL!!!!
 Földmérés AKCIÓ

 

A geodézia vagy földméréstan, a Föld alakjának és méreteinek meghatározásával, valamint a Föld felszínén levő természetes alakzatok és mesterséges objektumok alakjelző pontjainak meghatározásával foglalkozó tudomány. A geodézia az élet sok területén nélkülözhetetlen; a földbirtok- és országhatárok, valamint az épületek alapjainak kitűzése, a térképek készítéséhez szükséges terepfelmérések elvégzése, de a földrajzi helymeghatározás és a navigáció is a földméréstan feladata.  

A geodézia és a térképészet rendkívül szorosan kapcsolódik egymáshoz, mivel a térkép nem más, mint a földmérők által meghatározott pontok helyzetének grafikus ábrázolása, esetenként kiegészítve a rendeltetésének megfelelő tematikus információkkal (turista-, autós-, topográfiai- stb. térképek, vázrajz).

Kérem keressen bennünk elérhetőségeinken!

 

Szilárd Zsolt földmérő mérnök, ügyvezető

FÖLDMÉRÉS, TÉRKÉPÉSZET, GEODÉZIA, FÖLDMÉRŐ SZOLGÁLTATÁS

Vas megye - Zala megye - Győr-Moson-Sopron megye területén